Hotel Adam & Eve, Belek







Nakon transfera sa areodroma, taman kad pomislite da je Vasem putovanju kraj, otpočinje novo putovanje - putovanje u raj!!! To je vodeći slogan ovog čarobnog i nadasve neobičnog hotela. Tematski uređen, moderan i luksuzan, prostran, blještav i futuristicki, 100.000 m² čistog uzitka!

Treba naglasiti da zbog specifičnog koncepta i ekstravagantnog, kako enterijera, tako i eksterijera, specifičnih potpuno belih soba, crnih hodnika, zidova od ogledala, ovaj hotel nije za svačiji ukus ali svakako nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Nalazi se 35km od aerodroma, 45km od centra Antalije i samo 1 kilometar od Beleka, centra turističke regije kojoj pripada hotel Adam i Eva. Plaža je duga, peščana, ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu su na raspolaganju gostima hotela. Hotel ima najduzi bazen na svetu - 105m - dve dužine olimpijskog bazena.

Osim tog glavnog, ima još sedam bazena od kojih su dva dečija - jedan otvoreni i jedan zatvoreni. Ima najduži bar na svetu, dugacak 88 m, osam butika, sedam a'la carte restorana, jedinstven spa i wellness centar od 4.500 m², tursko kupatilo, saune, solarijume, sve vrste tretmana i masaža… Sve standardne sobe su velike, 64 m², sa balkonima od 16 m², LCD ekranima, parnim kupatilom, masažnom kadom na sredini sobe i svetlima koja menjaju boje. Sobe imaju osim normalnih kreveta i kama sutra krevete, zbog kojih je dobio epitet "the sexiest hotel of the world".

REZERVACIJA SMESTAJA

Viber: +38164 5558581
Phone: +38161 6154768

Нема коментара:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Reklama

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.987.4264; +381.64.9874232; || visit_turkey@booking-hotels.biz