Kempinski the Dome, Belek







Ovaj novosagradjeni luksuzni hotel na privatnoj pescanoj plazi nalazi se na 40km od centra Antalye, u Beleku. Sobe: hotel ima 157 luksuznih soba i 8 privatnih vila koja su smestena oko privatnog jezera i sve imaju svoje bazene. Sobe su luksuzno opremljene i povrsine su oko 76 m². U sobama je odvojen deo za sedenje, najnoviji tehnicki uredjaji, flat televizor, radio, sef, direktan pristup internetu, mini-bar. Sve sobe imaju kupatila sa odvojenim delom za WC, fen i kadu i sve sobe imaju balkone.

Hotelski sadrzaj: Kempinski hotel se nalazi u neposrednoj blizini cuvenih golf terena na kojima se igraju medjunarodni turniri. U hotelu mozete iznajmiti opremu, a ljubazno osoblje ce vam obezbediti transfer do terena. Pored predivne pescane plaze moszete uzivati i u svim sportovima na vodi, paraglajding, voziti se na banani, ringu, jedriti ili uzivati u voznji katamaranom]. Za goste hotela tu su otvoreni i zatvoreni bazen i bazen za najmladje.

Kempinski hotel u svom sadrzaju nudi i najveci spa centar u regionu koji zauzima povrsinu od 3600 m². Tu cete uzivati u najrazlicitijim vrstama masaza, koristiti nekoliko razlicitih vrsta sauna, turskih kupatila i Jacuzzia, a na raspolaganju vam je i specijalni unutrasnji bazen sa toplom morskom vodom. Takodje posetioci spa centra imaju mogucnost usluga pedikira, manikira, solarijuma kao i jos 28 razlicitih aktivnosti.

Za najmladje posetioce tu je i mnogobrojni, strucni i ljubazni animacioni tim. Za njih je napravljen veliki mini klub koji se nalazi u neposrednoj blizini spoljasnjeg bazena i plaze.

REZERVACIJA SMESTAJA
Viber: +38164 5558581
Phone: +38161 6154768

Нема коментара:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Reklama

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.987.4264; +381.64.9874232; || visit_turkey@booking-hotels.biz