Rixos Hotel Premium, Belek






Ovaj hotel se nalazi u oblasti Belek, okružen je zelenilom borovih šuma. Čitav prostor oko hotela i sam hotel sagrađeni su na površini od 400.000 m². Hotel je potpuno nov. Sobe: U glavnoj zgradi hotela ima 552 sobe zatim u bungalovima 116 i 50 vila. Sve sobe imaju svoje kupatilo sa kadom, WC i fen, klima uređaj, sef, mini-bar, SATV, telefon u sobi i kupatilu i balkon.

Hotelski sadržaj: doručak, ručak i večeru gosti imaju na bazi "švedskog stola" u glavnom restoranu ili u jednom od a la carte restorana sa rezervacijom. Takođe svakodnevno mogu rezervisati a la carte doručak, seoski doručak, branč, a la carte snack - ove, tradicionalne snak - ove u "nomadskom šatoru", kao i vreme za čaj, kafu i kolače. Gostima se mogu poslužiti pića i na različitim barovima. Gosti se mogu relaksirati u turskom kupatilu, sauni, salonu nege i lepote, mogu ići na masažu, koristiti usluge kozmetičara, frizera, internet café-a, rent a car-a, kupovati u mini marketu, prodavnici nakita i Rixos butiku. Usluge doktora, kozmetičara, masaže, frizera, telefona, fax-a, fotokopira, servisa za pranje veša, fotografa i internet café-a posebno se naplaćuju.

Sport i zabava: U hotelu se nalazi Aqua park sa velikim bazenom za plivanje i toboganima kao i odvojen dečiji bazen, zatim glavni bazen i zatvoren bazen. Na plaži hotela ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni a služi se voće i hladni peškirići za brisanje. Korišćenje teniskih terena i sportova na vodi sa motorom ne ulaze u cenu dok stoni tenis, odbojka na plaži, mini fudbal i mini košarka, aqua aerobik, gimnastika u vodi streljana, fitness program, surfovanje [samo sa dozvolom], pedaline, kanu i razni sportovi na vodi bez motora mogu se upražnjavati bez nadoknada. Najmlađi posetioci imaju svoj mini Rixy club koji je ze goste od 4 do 12 godina, postoji i baby sitting, posebni ručak za decu, mali bazen, igralište, poseban dečiji šou kao i posebna diskoteka i bioskop za decu. Gosti se mogu zabaviti i igrajući bilijar, odlazeći na kurs kuvanja, u zatvorenom ili otvorenom bioskopu, na Beach Party-ju ili diskoteci.

REZERVACIJA SMESTAJA
Viber: +38164 5558581
Phone: +38161 6154768

Нема коментара:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Reklama

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.987.4264; +381.64.9874232; || visit_turkey@booking-hotels.biz