Loading...

Yasmin Bodrum, Kadikalesi - TurgutreisOtvoren u avgustu 2004. godine, hotel Yasmin se nalazi u mestu Kadikalesi, u blizini turističkog mesta Turgutreis (5km). Privatna hotelska plaza je peščana, svi gosti mogu besplatno da koriste suncobrane, ležaljke kao i peškire za plažu. Hotelski kompleks se sastoji od glavne zgrade (152 sobe) i vila (232 sobe) koje je okružuju. Gostima su na raspolaganju tri bazena za odrasle (dva otvorena i jedan zatvoren sa toplom vodom), dva dečija bazena i dva bazena sa talasima, akva park sa toboganima, sportski tereni, glavni restoran i četiri specijalizovana.

Sve sobe su veoma komforne i moderno opremljene: klima (centralno hlađenje u glavnoj zgradi i split sistem u vilama), francuska terasa, direktna telefonska linija, mini bar, satelitska TV, sef, kupatilo sa fenom. U svim sobama se nalazi sofa koja se prema potrebi može koristiti kao pomoćni ležaj.

Smeštaj na bazi ultra all incusive uključuje:
- tri glavna obroka i užine tokom dana u glavnom restoranu, kao i u specijalizovanim restoranima: turskom, Italijanskom i restoranu sa morskom hranom,
- ovaj koncept ukljucuje i besplatna pića (bezalkoholna i alkoholna) tokom celog dana u barovima, turskom kafeu, kao i
- besplatno voće i voćne napitke u specijalizovanom Vitamin baru,
- doručak, ručak i večera se služe u glavnom restoranu (švedski sto) i pri svakom obroku postoje zasebni delovi sa vegeterijanskom hranom, dijetalnom hranom i poseban deo za decu.

Gostima je na raspolaganju i besplatno korišćenje:
- turskog kupatila, saune, fitnes centra, akva parka,
- terena za tenis, košarku, odbojku i mini fudbal, vodenih sportova (nemotorizovanih), diskoteke,
- dečijih mini klubova i
- časova aerobika…

Posebno se naplaćuje korišćenje skutera (i ostalih motorizovanih vodenih sportova), interneta i masaže.

REZERVACIJA SMESTAJA
064 987 4232
+38164 9874232

Нема коментара:

Kontakt rezervacija

Molimo vas popunite sva polja:
Ime i prezime : *
E-mail: *
Telefon: *
Dolazak: *
Odlazak: *
Broj osoba : *
Vrsta smestaja :
Cena:
Destinacija: *
Poslovni sektor:
Svrha slanja : *
Zelje i komentar:

* Moraju biti popunjena polja.


Reklama

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.987.4264; +381.64.9874232; || visit_turkey@booking-hotels.biz