Loading...

Sea Life Resort, Antalya BelekOvaj luxuzno opremljen hotel udaljen je samo 5 minuta od centra grada i 12km od aerodroma. Sobe: hotel raspolaže sa 115 standardnih soba sa pogledom na more, 8 svitova i 2 junior svita. Svaka soba sadrži SATV, sef, mini-bar, fen i direktnu telefonsku liniju, kupatilo sa tušem/WC.

Hotelski sadržaj: U glavnom restoranu se služe raznovrsna mediteranska i internacionalna jela. Gosti mogu uživati u izvrsnoj hrani i u a la carte restoranu, dok osveženje mogu potražiti u "Roof" baru, baru na bazenu, Lobi baru ili Vitamin baru. Ponudu dopunjuje sauna, tursko kupatilo, masaža, frizerski salon, foto radnja, tri sale za sastanke, internet kafe i rent a car.

Sport i zabava: hotel ima dva spoljašnja [od kojih je jedan za decu] i unutrašnji bazen. Od sportskih aktivnosti izdvajamo stoni tenis, fitnes i aerobik, a zabavu dopunjuje organizacija raznih žurki od strane tima profesionalnih animatora, a najmladji gosti se mogu zabaviti u mini klubu.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 9874264
+38164 9874232

Нема коментара:

Kontakt rezervacija

Molimo vas popunite sva polja:
Ime i prezime : *
E-mail: *
Telefon: *
Dolazak: *
Odlazak: *
Broj osoba : *
Vrsta smestaja :
Cena:
Destinacija: *
Poslovni sektor:
Svrha slanja : *
Zelje i komentar:

* Moraju biti popunjena polja.


Reklama

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.987.4264; +381.64.9874232; || visit_turkey@booking-hotels.biz