Loading...

Asteria Bellis Resort, BelekOvaj luksuzni hotel se nalazi u prelepom vrtu na prostranoj peščanoj plaži. Od Beleka je udaljen 5 kilometara, a od centra Antalije 35km. Sobe: hotel se sastoji iz glavne zgrade i bungalova. Sve sobe su klimatizovane i imaju sef, SATV, direktnu telefonsku liniju, fen, kupatilo sa kadom i balkon, dok su porodične sobe dosta prostranije.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana, u kojem se sva tri obroka služe na bazi švedskog stola, tu su još i tri a la carte restorana [turski, itelijanski i kineski]. Hotel ima bar na bazenu, disko bar i lobi bar. Hotel raspolaže marketom, foto radnjom, frizerskim salonom, zlatarom, radnjom sa suvenirima, optičarskom radnjom i zdravstvenim centrom.

Sport i zabava: hotel ima tri spoljašnja i jedan unutrašnji bazen. Od sportskih aktivnosti izdvajamo odbojku na plaži, stoni tenis, tenis, bilijar, aerobik i gimnastiku. Na plaži imate veliki izbor sportova na vodi. Zabavu dopunjuje bioskop, diskoteka i organizacija raznih žurki na plaži od strane tima profesionalnih animatora. Za najmladje, uzrasta 4 - 11 godina u ponudi je Mini klub, za decu od 12 - 16 godina - Junior klub. Najmladji mogu posetiti mini zoo vrt, jahati ponija ili se kupati u bazenu sa toboganima.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 9874264
+38164 9874232

Нема коментара:

Kontakt rezervacija

Molimo vas popunite sva polja:
Ime i prezime : *
E-mail: *
Telefon: *
Dolazak: *
Odlazak: *
Broj osoba : *
Vrsta smestaja :
Cena:
Destinacija: *
Poslovni sektor:
Svrha slanja : *
Zelje i komentar:

* Moraju biti popunjena polja.


Reklama

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.987.4264; +381.64.9874232; || visit_turkey@booking-hotels.biz